DA+MOOI in Elst geopend

Datum: november 27, 2012

Aan de Dorpsstraat in Elst opende onlangs de nieuwe DA+MOOI van ondernemers Johan van Oort en Gera van Dam-van Oort haar deuren. Vol enthousiasme opende het winkelteam hun drogisterij en parfumerie, waar een lange rij belangstellende klanten voor de deur stond.

Voor het parfumerie aanbod is DA drogisterij en parfumerie een exclusieve samenwerking aangegaan met Mooi parfumerie. Mooi is een moderne en snel groeiende franchiseketen in de parfumeriebranche, die gespecialiseerd is in de huidverzorging, make-up en parfums. In de drogisterij en parfumerie branche zijn DA en Mooi de eerste merken die hun krachten bundelen. Dit heeft inmiddels geresulteerd in de lancering van de DA+Mooi winkels. De allereerste DA+Mooi zag in het voorjaar het levenslicht in het Drentse Hoogeveen, in Rhoon, Schiedam en Wageningen openden afgelopen weken ook drie winkels. Tegelijk met Elst opent vandaag ook in Rosmalen een nieuwe DA+Mooi haar deuren.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_27_november_2012.htm#dadrogisterij

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.