DA opent vestiging in het nieuwe formuleconcept

Datum: juni 7, 2012

Op 8 juni opent DA Drogisterij en Parfumerie haar eerste geheel vernieuwde DA winkel voor klanten in het nieuwe DA formuleconcept. Deze vestiging bevindt zich aan de Voorstraat in Woudenberg. Op woensdagavond 6 juni vond de officiële opening plaats met de burgemeester van Woudenberg mevrouw Cnossen. DA-ondernemer van deze vestiging is Berend Treur. In ‘de nieuwe wereld van DA’ mag de klant alles zelf ruiken, voelen, uittesten en ontdekken. Tegelijk met de opening van de winkel wordt het nieuwe logo van DA gepresenteerd.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/DA-opent-vestiging-in-het-nieuwe-formuleconcept.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.