DA en Mooi openen winkel in Rhoon

Datum: oktober 16, 2012

Aan het J. Louwerensplein in Rhoon opende vorige week de nieuwe DA en Mooi winkel haar deuren. Voor het parfumerie aanbod is DA een exclusieve samenwerking aangegaan met Mooi Parfumerie, een franchiseketen in de parfumeriebranche, die gespecialiseerd is in huidverzorging, make-up en parfums. In de drogisterij en parfumeriebranche zijn DA en Mooi de eerste merken die hun krachten bundelen. Dit heeft inmiddels geresulteerd in de lancering van de DA en Mooi winkels. De eerste DA en Mooi opende in het voorjaar haar deuren in het Drentse Hoogeveen.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/DA-en-Mooi-openen-winkel-in-Rhoon.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.