DA en MOOI geopend in Schiedam

Datum: oktober 23, 2012

Aan het Hof van Spaland 32 opende onlangs de nieuwe DA+MOOI van onderneemster Saskia Pegels haar deuren. De winkel is een voormalige Pour Vous parfumerie; Saskia Pegels werkte hier als bedrijfsleidster. Ze nam de zaak over en maakte de overstap naar DA+MOOI. Vol enthousiasme openden Saskia en haar team hun drogisterij en parfumerie.

Voor het parfumerie aanbod is DA drogisterij en parfumerie een exclusieve samenwerking aangegaan met Mooi parfumerie. Mooi is een moderne en snel groeiende franchiseketen in de parfumeriebranche, die gespecialiseerd is in de huidverzorging, make-up en parfums. In de drogisterij en parfumerie branche zijn DA en Mooi de eerste merken die hun krachten bundelen. Dit heeft inmiddels geresulteerd in de lancering van de DA+MOOI winkels. De allereerste DA+MOOI winkel opende in het voorjaar haar deuren in het Drentse Hoogeveen, in Rhoon opende onlangs de tweede winkel.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_23_oktober_2012.htm#da+mooifranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.