Curvette of the Year 2012 bekend gemaakt

Datum: september 18, 2012

Curves Holland heeft een nieuwe Curvette of the Year. Afgelopen dinsdag 18 september 2012 wees de jury Debby Poortvliet van Curves Apeldoorn Noord uit als winnares. De jury – bestaande uit onder meer Vivian Reijs (SBS6 presentatrice en voedingscoach), Franca van Dalen (hoofdredacteur GezondheidsNet) en Miranda Wassenaar (hoofd marketing Curves Europa) – was het er unaniem over eens: ongelooflijk dat zo’n relatief kleine stap naar de sportschool, zoveel teweeg kan brengen.

Debby Poortvliet - Winnaar Curvette of the Year 2012Afgevallen kilo’s, lagere vetpercentages en verminderd medicijngebruik. Maar vooral: zelfverzekerde en energieke vrouwen. Ook jurylid Vivian Reijs was verbaasd hoeveel impact een half uurtje sporten kan hebben op vrouwen. Bijna alle Curves clubs in Nederland hadden leden voor de wedstrijd aangemeld. Uiteindelijk kregen tien finalisten in vijf weken tijd, op GezondheidsNet.nl vragen voorgeschoteld, waarop sitebezoekers konden stemmen. Van de zes prachtige finalisten die overbleven, besloot de jury tijdens de finaledag dat Debby de uiteindelijke winnares werd. Alle finalisten kregen een professionele fotoshoot aangeboden met dank aan shoebyfashion.com voor de kleding en Douglas voor de visagie.

Reactie Debby
“Dit had ik écht niet verwacht. Iedereen heeft naar mijn idee een grote, persoonlijke prestatie neergezet, waar we enorm trots op mogen zijn. Het is ook een beloning voor mijn club. Zij stimuleren me, motiveren me, ook als je twijfelt aan jezelf. Als ik naar foto’s van voor Curves kijk, zie ik een enorm verschil. Nu straal ik zelfvertrouwen uit, ik mag er weer zijn. En het mooiste is als je erover nadenkt, ik heb het ook zelf gedaan! Dat geeft enorm veel kracht.” Behalve de titel Curvette of the Year 2012 krijgt Debby onder meer ook nog een waardecheque van 450 euro om te besteden in een Sandton Hotel.

Reactie jury
Vivian Reijs was zeer enthousiast over haar rol als jurylid: ”Ongelooflijk hoeveel mooie verhalen ik hier hoor. En ontzettend moeilijk om één winnares uit te roepen. Elk verhaal raakte me op een bepaalde manier. Ze ziet in Debby een prachtige ambassadrice. “Debby vertelde dat haar leven in een negatieve spiraal zat. Ze nam de stap naar Curves en ging gezonder eten. Nu is ze de stress de baas, 20 kilo kwijt, traint voor een marathon én Debby durfde zich weer open te stellen voor een nieuwe liefde.”

De overige vijf ‘winnaars’
Miranda, Vivian, Frank, Debby en FrancaHet was moeilijk kiezen uit de zes finalisten. Allemaal hadden ze hun eigen succesverhaal:

Jessica van Erp uit Wijchen heeft weer energie door het sporten
“Ik werk 40 uur per week als buschauffeur; een zittend beroep met weinig beweging. Dankzij Curves viel ik 15 kilo af. Ik voel me gelukkig en rijk met mijn nieuwe ik en de waardevolle dingen in mijn leven.”

Petra Beelen uit Amersfoort hoeft geen medicijnen meer te slikken
“Ik begon na 2 knieoperaties en een hartritmestoornis op medisch advies bij Curves. Een half jaar terug kon ik niet eens wandelen van de pijn. Nu gebruik ik geen medicijnen meer. De intensieve begeleiding was voor mijn situatie perfect. Ik ben het bewijs dat Curves wel degelijk levens kan veranderen.”

Marinka Beurskens uit Beuningen kon vrijwel niet meer lopen voordat ze bij Curves kwam
“Het had er allemaal heel anders uit kunnen zien voor mij. Mijn rug is gebroken geweest en ik had ook in een rolstoel kunnen belanden. Door Curves maakt de rugpijn geen deel meer uit van mijn leven.”

Jos Andrioli uit Deventer viel 60 kilo af
“Als ik naar de oude Jos kijk, denk ik, ben ik zo geweest. Nu begeef ik mij weer onder de mensen. Mijn kinderen en vijf kleinkinderen zijn allemaal heel trots op me. Mijn man zei: eindelijk heb ik de Jos van vroeger weer terug.”

Francis Philippi uit Den Haag
“Ik werk al 25 jaar in een bloemenzaak, wat fysiek zwaar is. Ik kreeg daardoor steeds meer klachten, waarvoor ik de fysio bezocht. Bewegen bracht de oplossing. Eigenlijk ben ik veel gelukkiger sinds ik bij Curves sport.’

Met de Curvette of the Year-wedstrijd wil Curves de mooie dingen die in de clubs gebeuren een podiumplek geven en hiermee benadrukken wat een fantastische prestatie deze bewonderenswaardige vrouwen hebben neergezet. Maar waar het natuurlijk uiteindelijk om draait, is de overwinning die deze vrouwen op zichzelf hebben behaald! Alle zes finalisten staan binnenkort met hun verhaal en video op www.curves.nl, hier is dan ook een ‘making of’ filmpje te zien van de dag. Meer info op www.facebook.nl/curvesholland.

Bron: Curves Holland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.