Curves opent op 9 april haar 69e club

Datum: april 4, 2012

Curves IJsselstein gaat maandag 9 april van start. Franchiseneemster Margreet van Vliet runt al bijna 7 jaar Curves Nieuwegein en opent nu haar 2e club in IJsselstein: “Ons concept slaat aan omdat wij vrouwen persoonlijk begeleiden. Wij zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen, we complimenteren ze en stimuleren hen het beste uit zichzelf te halen. Zodra ze een aantal weken verder zijn, merken ze al verschil en dat motiveert de vrouwen om door te gaan.” Curves biedt een fitnessconcept voor vrouwen, gerund door vrouwen. De formule helpt de beginnende franchiseneemster bij de start bijvoorbeeld bij het zoeken naar een geschikte locatie en het regelen van de financiering. Wereldwijd heeft Curves in meer dan 90 landen 8.000 vestigingen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Curves-opent-op-9-april-haar-69e-club.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.