Curves opent 3 nieuwe clubs in 1e kwartaal 2014

Datum: januari 2, 2014

Curves 30 minuten fitness voor vrouwen begint het jaar goed met de opening van 3 nieuwe clubsIn januari opent Daphne Mierop haar Curves club in Huizen, in februari opent Ella Noordman haar Curves club in Hilversum en in maart volgt Shanna Ritmeester met haar Curves club in Oosterhout. Curves is de nr.1 in vrouwenfitness wereldwijd en tevens de grootste fitnessfranchise ter wereld.

Het enthousiasme voor Curves in het algemeen en het Curves franchiseconcept in het bijzonder wordt wederom bekroond met de opening van nieuwe vestigingen. De nieuwe ondernemers zullen alle vrouwen in de omgeving van de club aanmoedigen 3 keer in de week 30 minuten te komen sporten. Wereldwijd heeft Curves in meer dan 90 landen bijna 8.000 vestigingen.

Volgens Martijn Rol, sectormanager horeca en recreatie van de Rabobank, heeft de fitnesswereld zich ‘in twee delen’ gesplitst: de lowbudgetclubs en de luxeclubs. Ook de luxeclubs hebben het echter moeilijk. Er is volgens Rol nog wel plek voor clubs met een speciale doelgroep. Zoals de keten Curves, die zich alleen op vrouwen richt. (Bron: Algemeen Dagblad 19-10-’13)

Curves biedt een uniek fitnessconcept voor vrouwen, gerund door vrouwen. Het succesvolle Curves bedrijfsmodel helpt de beginnende onderneemster bij de start in alle opzichten. Vrouwen die sporten bij Curves voelen zich door de vrouwvriendelijke benadering op hun plek en zijn daardoor sterk gemotiveerd. Hierdoor werkt Curves ongelofelijk effectief, wat terug te vinden is in het succes van reeds bestaande franchise clubs.

De missie van Curves is ‘Vrouwen sterker maken’. Niet alleen fysiek sterker met een goede conditie, maar ook sterker door zelfstandig en financieel onafhankelijk te leven. Iedere vrouw kan nu zelfstandig ondernemer worden, dankzij het uitgekiende franchise support systeem van Curves. 

Meer informatie over de 30-minuten durende efficiënte Curves totaaltraining en de mogelijkheid tot franchise ondernemen is te vinden in het formuleprofiel van Curves op deze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.