Curves gezondheidswedstrijd Curvette of the Year 2012

Datum: augustus 15, 2012

Franchiseketen Curves, 30-minuten fitness voor vrouwen, roept ieder jaar de Curvette of the Year uit; een verkiezing waarmee Curves de vrouw beloont die het meest succesvol de regie over haar leef- en beweegritme heeft genomen. Alle inzendingen van dit jaar zijn door de jury kritisch beoordeeld en 10 kandidaten zijn uiteindelijk genomineerd. Vanaf vrijdag 16 augustus staan hun profielen online op GezondheidsNet. Hier krijgen ze wekelijks een opdracht en kunnen consumenten stemmen op hun favoriet. Op 18 september strijden de laatste 6 finalisten om de fel begeerde Curvette of the Year titel. De jury, bestaande uit onder meer SBS6 presentatrice Vivian Reijs en hoofdredacteur Franca van Dalen van GezondheidsNet, bepalen die dag wie de uiteindelijke winnaar wordt.

Nederland scoort internationaal gezien zeer laag op gebied van gezondheid en levensverwachting. In 2025 zal het aantal diabetici zijn verdubbeld ten opzichte van nu. Er zijn dan 1,4 miljoen diabetici in Nederland. Belangrijk is dat men zelf bijdraagt in het proces van gezond ouder worden. Meer bewegen is één van de ingrediënten om gezond te blijven. Door te sporten neemt je flexibiliteit en mobiliteit toe. Bovendien krijg je veel meer energie. Bewegen bij Curves verandert letterlijk en figuurlijk de levens van vrouwen. In Nederland trainen dagelijks vele duizenden vrouwen bij Curves. Door de 30 minuten training van Curves worden ze fitter, sterker en slanker. En ze hebben er nog plezier in ook. Curves beloont de prestaties van haar leden met deze jaarlijkse wedstrijd.

Kans op prijs bij stemmen
De 10 finalisten hebben het afgelopen jaar extra hun best gedaan in hun lokale Curves-club. Zij vielen op door de gezondheidsvorderingen die ze met Curves boekten en de ommekeer wat dat in hun leven bracht. Wie de uiteindelijke winnaar wordt, bepaalt mede de consument met zijn stem via www.gezondheidsnet.nl/curves. Stemmers kunnen bovendien wekelijks prijzen winnen. Elke week wordt duidelijk welke finalisten door gaan naar de finale, totdat er uiteindelijk 6 finalisten overblijven.

Beoordeling jury
Op dinsdag 18 september is de finaledag, waarop de 6 overgebleven kandidaten strijden om de Curvette of the Year 2012 titel. Vier juryleden kiezen wie dit uiteindelijk wordt, waarbij ieder jurylid naar een aspect kijkt. Jurylid Vivian Reijs: “Ik ben vooral benieuwd hoe de finalisten hun voedingspatroon hebben aangepast en wat dat met ze deed. Daarnaast vind ik het belangrijk of de vrouwen, omdat ze lekkerder in hun lijf zitten, stralen en er gezond uitzien.” Ook Franca van Dalen, hoofdredacteur van GezondheidsNet, zit in de jury, evenals Miranda Wassenaar en Frank Polman van Curves Europe.

Bron: Curves Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.