Credion Gouda verwelkomt Bart Zwinkels voor regio Lopikerwaard

Datum: januari 8, 2020

Per 1 januari 2020 is Bart Zwinkels toegetreden als financieringsspecialist bij Credion. Hij komt het team van Credion Gouda-Waddinxveen-Oudewater versterken om nog meer ondernemers te begeleiden en adviseren naar de meest optimale financieringsoplossing. Gezien zijn ruime ervaring en netwerk in de Lopikerwaard zal hij zich met name daar focussen op het adviseren van het MKB.

Michel Bierhuizen, mede Credion franchisenemer (onderdeel van de Avant Groep) geeft aan: ‘We zijn verheugd met het feit dat Bart Zwinkels ons team is komen te versterken. Naast zijn ervaring bij de Rabobank neemt hij ook de kennis als zelfstandig adviseur mee. Door de toenemende vraag naar financieringsadvies waren wij toe aan extra uitbreiding qua adviseurs. Met de komst van Bart kunnen we nu een goede start maken in de regio Lopikerwaard. 

Op foto v.l.n.r. Michel Bierhuizen en Bart Zwinkels

De ambitie is om ons team dit jaar verder te laten groeien met nog een tweetal MKB financieringsspecialisten die globaal gezien in de regio A12 met de scheidslijn A2 zich kunnen focussen op het begeleiden en adviseren van het regionale MKB naar de meest optimale financieringsoplossing. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw de Credion, dan kunt u contact opnemen met Michel Bierhuizen, Henri Blokland of Bart Zwinkels via telefoon (085) 273 22 10 of mail gouda@credion.nl .

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.