Credion Den Bosch breidt uit

Datum: oktober 16, 2019

Per 14 oktober is Richard Duindam toegetreden als partner bij Credion Den Bosch. Samen met Gerard van Hooft en Yvonne Vos zullen zij ondernemers in de regio voorzien van optimaal zakelijk financieringsadvies.

De MKB financieringsmarkt heeft zich in een hoog tempo ontwikkeld. Naast de reguliere banken zijn verschillende alternatieve aanbieders toegetreden. Kies daar als ondernemer maar eens snel de best passende uit voor je bedrijf, tegen de beste voorwaarden. Een onafhankelijk financieel adviseur als Credion kan hier de oplossing bieden.

Uitbreiding

Het werkgebied Den Bosch biedt volop kansen. Zowel voor het bedrijfsleven als voor Credion met haar maatwerkoplossingen. Tijd om Credion Den Bosch te versterken met nog meer ervaring, kennis en kunde op het gebied van bedrijfsfinancieringen.

Richard Duindam heeft meer dan 30 jaar ervaring in financieel-economische functies o.a. in de supermarktsector en onroerend goed sector. Daarnaast is hij al jaren actief als (financieel) adviseur voor veel verschillende bedrijven en is met name collega-ondernemers helpen met financieringsvraagstukken één van zijn passies. Aansluiting bij Credion is dan ook een logische stap in zijn carrière. “Credion is een organisatie die flink aan de weg timmert, goede financieringspartners heeft en die net als de ondernemer oog heeft voor de behoeften van de klant”, geeft Richard Duindam aan.

Credion

Credion is een keten van ruim 50, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 90 verschillende bronnen van geld beschikken. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. 

Credion’s credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over uw financieringsmogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Richard Duindam, Gerard van Hooft of Yvonne Vos via telefoon (085) 047 00 38 of mail denbosch@credion.nl.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.