Colors@Home genomineerd voor de NFV Franchise Trofee

Datum: april 11, 2013

Een stijgend winkelaantal, succesvolle acties en een nominatie voor de Franchise Trofee van de Nederlandse Franchise Vereniging. Winkelformule Colors@Home staat er ook in 2013 goed voor!

Inmiddels telt Colors@Home 156 winkels en hier komen nog steeds winkels bij. Elke Colors@Home winkel is voorzien van een prachtig winkelinterieur met een  inspirerende presentatie woonproducten  Door zelfwerkzaamheid van de ondernemer kunnen de kosten zeer laag worden gehouden. Behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen zijn in elke winkel terug te vinden. De productgroep verf is optioneel, waardoor het ook voor woninginrichters mogelijk wordt zich aan te sluiten bij Colors@Home.

De succesvolle consumentenacties zijn kort maar krachtig opgezet. Gedurende twee weken geven de winkels een hoge korting op een geselecteerde productgroep middels een flyer welke huis-aan-huis verspreid wordt. Geheel verzorgd door het team van  Colors@Home. Een goede basis voor acties welke door de enthousiaste Colors@Home ondernemer tot een succes worden gemaakt.

Op 11 april stond Rob van Prooijen, eigenaar van en oprichter van Colors@Home, voor de jury van  de NFV om de formule te presenteren waarna op 28 mei de winnaar bekend zal worden gemaakt. Gezien het succes van de formule en de mooie start van 2013: wat de uitkomst ook is, Colors@Home is trots!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.