COACH biedt kijkje achter de schermen tijdens Recruiting Night

Datum: oktober 16, 2013

Veel potentiële COACH-ondernemers kwamen een kijkje nemen op de Recruiting Night die de formule op dinsdag 1 oktober organiseerde. De franchisebijeenkomst vond plaats in de COACH-winkel in Vlaardingen en bood een ideale gelegenheid om een kijkje achter de schermen te krijgen. Ondernemers met interesse in het starten van een COACH-winkel kregen informatie over de succesvolle franchiseformule.

COACH zoekt nieuwe ondernemers om de formule verder uit te kunnen rollen over Nederland en biedt een goede balans tussen centrale aansturing vanuit de organisatie en de unieke invulling door ondernemers op lokaal niveau. Franchisenemers worden intensief begeleid in hun bedrijfsvoering op zowel operationeel als strategisch niveau. De opkomst en het enthousiasme in Vlaardingen waren zo groot, dat COACH overweegt om ook op andere locaties een Recruiting Night te organiseren.

Over COACH

COACH is met ruim 50 winkels de grootste sneakerformule van Nederland. COACH is een franchiseformule en is actief in de grote en middelgrote steden in Nederland. Met de verkoop van sneakers van met name sportauthentieke merken focust COACH zich op millenials in de leeftijdsgroep13 en 29 jaar. Voor millenials zijn sneakers een belangrijk onderdeel van hun way of life. Sneakers, maar ook de winkel waar ze hun sneakers kopen zeggen iets over de manier waarop ze in het leven staan. De franchise-ondernemers worden intensief begeleid in hun bedrijfsvoering op zowel operationeel als strategisch niveau. COACH zoekt de optimale balans tussen centrale aansturing (grootwinkelbedrijf) en de invulling/invloed van ondernemers op lokaal niveau!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.