Clubkappers koopt branchegenoot Tres Joli

Datum: februari 15, 2012

Clubkappers neemt de 14 salons van concurrent-keten Très Joli over per april 2012. Deze locaties worden vanaf die datum gefaseerd omgebouwd naar de Clubkappers-formule en be-vinden zich in de provincie Zuid-Holland en Noord-Brabant. Met deze acquisitie zal de totale omzet van Hair Power Holding bv uitkomen op ruim 8 miljoen euro in 2012. Hair Power Holding is het moederbedrijf van Clubkappers. Clubkappers is eind 2008 opgericht door kapper-ondernemer Mark Hogenelst en oud-L’Oréal-directeur Ivo Pr iem. De Clubkappers-formule werkt samen met Keune Haircosmetics. Clubkappers wil doorgroeien naar minimaal 100 salonlocaties in Nederland in 2014.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Clubkappers-koopt-branchegenoot-Tres-Joli.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.