City Box zoekt per direct ondernemers

Datum: september 24, 2013

City Box is in Nederland een van de belangrijkste spelers in de self-storage business. De merkwaarden van City Box zijn: ontzorgen, gemak, betrouwbaarheid en vooruitstrevendheid. City Box opende in 1998 de eerste vestiging. Hiermee brachten wij als eerste het idee over van de V.S. naar Nederland. Inmiddels hebben wij 23 vestigingen en werken er ruim 60 mensen bij onze zeer gezonde organisatie.City Box zoekt per direct ondernemers! City Box staat bekend om haar klantvriendelijkheid. En niet zonder reden. ‘Service’ en ‘klaar staan voor de klant’ zijn bij ons geen loze begrippen, maar de dagelijkse praktijk.

City Box is ambitieus en wil de organisatie fors uitbreiden. Wij weten als geen ander wat de voorwaarden zijn voor een succesvolle vestiging. En willen deze know how delen met ondernemers die net zo ambitieus en service-gericht zijn als wij. Met franchise als samenwerkingsvorm combineer je het beste van twee werelden; een eigen bedrijf, maar wel onder de vlag van een bewezen concept!

Je profiel

Je bent ondernemend, gepassioneerd en wil resultaten zien. Je bent precies en werkt graag samen met mensen. Je bent communicatief sterk en kan zelfstandig opereren. Je staat open voor nieuwe ervaringen en kan medewerkers in je team enthousiast maken voor je ideeën. Als ondernemer ben je zelf verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de vestiging. Je bent je ervan bewust dat de kosten nog van de omzet af gaan en je dus voldoende moet reserveren voor de BTW, salarissen en premies.

Commercieel

Je beschikt over voldoende leidinggevende en commerciële vaardigheden om klanten en prospects via de telefoon en in de vestiging te woord te staan en rond te leiden, om ze vervolgens de City Box producten en diensten te verkopen. In het werkgebied van je vestiging kun je de lokale marketing en commerciële activiteiten goed organiseren.

Achtergrond & Investering

Een City Box Franchisenemer opereert op MBO/HBO niveau, maar is vooral een ondernemer. Je moet kunnen beschikken over een zeker bedrag aan eigen vermogen. Dit bedrag is noodzakelijk om de financiering van de vestiging te kunnen realiseren. De investering behelst het bouwen of verbouwen van het pand, de entree fee voor het verkrijgen van de exclusieve franchiserechten in jouw gebied en de aanloopkosten.

De voordelen van City Box

Landelijke dekking, Hoge Naamsbekendheid, Intensieve marktbewerking, het genereren van Leads, perfecte automatisering, up to date Internet en inzet social media, collectief inkopen, continue ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, eigen training en opleiding, attractief bank arrangement, verzekering en Lease arrangement, projectmanagement voor verbouw en nieuwbouw, uitzending en detachering personeel, Pay-rolling, administratiekantoor, landelijk incassobureau met scherpe tarieven. Alle marketing, drukwerk en promotiematerialen worden centraal geregeld.

Word jij onze volgende City Box Franchisenemer?

Vul dan het online informatie aanvraagformulier op deze website in. Na ontvangst nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Zijn we beiden enthousiast, dan volgt er een afspraak op een van onze vestigingen. Hier kun je met de vestigingsmanager de business bespreken en hem/haar alle vragen stellen die je belangrijk vindt. Hierna volgt een afrondend gesprek op ons hoofdkantoor of met een van onze consultants en wordt het franchisecontract met voorwaarden toegelicht. Zijn we er samen uit, dan tekenen we de intentieverklaring en gaan we op zoek naar een geschikte locatie. Na afronding van het door jou gemaakte ondernemingsplan en de financieringsaanvraag, gaan we over tot de ondertekening van het franchisecontract.


')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.