CijferMeester opent twee kantoren in Almere

Datum: december 4, 2012

CijferMeester, een franchiseorganisatie met inmiddels ruim 40 zelfstandige administratiekantoren door heel Nederland, heeft haar deuren geopend in Almere met twee vestigingen. In Almere Buiten op de Nijenrodestraat 34 heeft CijferMeester Hanne Joustra zich gevestigd. Met ruim 20 jaar ervaring in de financieel administratieve dienstverlening en interim opdrachten weet ze haar klanten efficiënt door veranderingen te loodsen. Toen het Amsterdamse kantoor waar ze al jaren werkte werd overgenomen, ontstond het idee een eigen kantoor te starten.

Als tweede vestiging in Almere heeft Harpert de Jongh zich gevestigd. Met zijn bedrijfskundige opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan bij kleinere en grotere bedrijven. Vanuit deze ervaring richt Harpert de Jongh zich met zijn CijferMeester kantoor niet alleen op de ZZP’er, maar ook op de grotere ondernemingen. Zo vullen de beide CijferMeesters elkaar goed aan. Vandaar dat zij besloten hebben binnen Almere samen te werken, hoewel ieder zijn eigen zelfstandige CijferMeester kantoor heeft.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_december_2012.htm#cijfermeester 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.