Christian Dijkhof nieuwe voorzitter OvFD

Datum: juni 12, 2012

Christian Dijkhof is benoemd tot nieuwe voorzitter van de Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD). Dit meldt AM. Dijkhof is daarmee de opvolger van Karel Pauw, die negen jaar voorzitter is geweest van de brancheorganisatie. Dijkhof is geen onbekende in de financiële dienstverlening. In 1996 starte hij assurantiekantoor Dijkhof & Partners. Drie jaar later richtte hij franchiseformule HypotheekCompany op.

Dijkhof stelt dat er ‘enorme uitdagingen’ op de weg van de OvFD liggen. “Het is duidelijk dat er op dit moment – meer dan ooit – behoefte is aan een sterke lobby. Ik zal me met volledige overgave inzetten voor een branche waarin het goed is om te werken en die het respect van de consument verdient en krijgt.” Karel Pauw legde half mei zijn functie neer als directievoorzitter van Blauwtrust Groep. Onder deze holding vallen onder meer De Hypotheker, Quion en Hypotrust.

Christian Dijkhof is benoemd tot nieuwe voorzitter van de Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD)

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_juni_2012.htm#dijkhof_ovfd 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.