Chequeplaza.nl wil klant weer naar de winkel brengen

Datum: augustus 15, 2013

‘Check, Bied en Shop’ is de doordachte formule achter Chequeplaza.nl, een online warenhuis waar dagelijks waardecheques geveild worden. Een uniek concept bedacht door twee pioniers in de e-commerce. Dat retailers daarmee een flinke omzetboost gaan realiseren, daarover bestaat bij Marcel Stigter en Joris van Gerwen van Chequeplaza.nl geen enkele twijfel. Beiden heren, met meer dan twintig jaar ervaring in de sales, zetten hun kennis en ervaring in om van Chequeplaza.nl een succes te maken. Hun enthousiasme en gedrevenheid is aanstekelijk. “Shoppen gaat vooral om beleving en daaraan komt Chequeplaza.nl tegemoet”, aldus Marcel Stigter, co-creator. “Door het toevoegen van spelelementen bij het aankoopproces wordt shoppen gewoonweg leuker”. Chequeplaza.nl richt zich vooralsnog op Fashion, Home & Garden, Electro, Health & Beauty en Entertainment. Inmiddels zijn de heren gestart om retailers kennis te laten maken met de diensten van Chequeplaza. De reacties zijn voornamelijk positief en veelbelovend. Joris van Gerwen (L) en Marcel Stigter van Chequeplaza.nl

Samenwerken en maatwerk

Joris van Gerwen, mede-eigenaar: “Samenwerken en maatwerk zijn onze sleutelwoorden. Daarop is het principe van deelname gebaseerd. Wij bieden retailers een ‘platform’ om waardecheques te plaatsen. Het aantal cheques, de omloopsnelheid en contante waarde wordt in goed onderling overleg afgestemd. Ook bieden wij een ‘Try or Buy’-mogelijkheid aan consumenten om de cheque gewoonweg te kopen tegen reductie. Daarnaast biedt Chequeplaza als extra service een persoonlijke backoffice waardoor u makkelijk inzicht heeft in de verkoopresultaten. Maandelijks wordt het bedrag van de geveilde cheques overgemaakt en krijgt u tijdens de chequeveilingen ruimte voor een gratis banner en beeldmateriaal”. 

Chequeplaza.nl stuurt gegarandeerd, gericht kopende klanten naar uw winkel. De bezoeker verlaat uw winkel meestal met meer uitgaven dan de waarde van de cheque waarmee hij/zij binnen kwam. Dubbel ‘win’ dus. Op basis van uw chequeinzet realiseert Chequeplaza een boost waardoor bezoekersaantallen en omzetten weer stijgen. Meer informatie in het bedrijfsprofiel op FranchiseFormules.NL of bezoek binnenkort Chequeplaza.nl (nu nog ‘under construction’).

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.