Casa Flora wordt GroenRijk Haaksbergen

Datum: februari 22, 2012

De familie Zuthof, eigenaar van Casa Flora Haaksbergen, gaat per 14 maart 2012 toetreden tot de franchiseformule GroenRijk. Het huidige tuincentrum, welke in 2010 25 jaar bestond, is opgericht door Johan en Lidy Zuthof. In 2001 hebben Marco en Trudy Zuthof het stokje overgenomen, eerst onder de naam EuropaTuin en na het faillissement van deze franchiseorganisatie gingen zij verder onder de eigen naam Casa Flora Haaksbergen. “Branchevervaging, e-commerce, het economische tij en het nieuwe klantengedrag vragen de nodige aandacht van ons als ondernemer”, aldus Marco Zuthof. “Deze processen kun je als zelfstandige niet meer alleen bijhouden en je moet aan de toekomst denken. Met de formule GroenRijk denken we een betere uitstraling te creëren naar onze bestaande klanten toe en om nieuwe klanten te trekken.” De franchiseformule GroenRijk bestaat dit jaar 20 jaar.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Casa-Flora-wordt-GroenRijk-Haaksbergen.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.