C1000 lanceert eigen magazine

Datum: maart 29, 2012

C1000 lanceerde op 26 maart het C1000 Magazine. Het 136 pagina tellende magazine wordt huis-aan-huis verspreid. Het magazine dat 4 keer per jaar verschijnt gaat zowel direct en indirect over eten. Han Sijl, hoofd mediamanagement bij C1000: “Behalve producten en recepten, laten we in het magazine de wereld van C1000 zien. Met verhalen van onze klanten, interviews met bekende Nederlanders, reportages over leveranciers en veel recepten. Zo willen wij onze klanten ook thuis inspireren.” C1000 Magazine zal ook beschikbaar zijn via de iPad-app van C1000.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/C1000-lanceert-eigen-magazine.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.