Burgerme Zoetermeer opent vandaag

Datum: juli 18, 2017

Na de opening van burgerme Utrecht Zuid op 6 juni j.l. staat voor vandaag de opening gepland van burgerme Zoetermeer. “wij hebben reeds lange tijd de wens om te openen in Zoetermeer, nu hebben wij in Mike Wu de juiste franchisenemer gevonden om een vliegende start waar te maken” aldus de franchisegever Tim Meijers. burgerme Zoetermeer zal zich vestigen aan de Oranjelaan 3 te Zoetermeer en zal worden uitgerust met ruim voldoende zitplaatsen. “Wij hebben lang gezocht naar een modern hoogwaardig kwalitatief delivery concept met mogelijkheden tot eat-in en takeaway, en hebben deze na intensieve gesprekken gevonden in burgerme”, aldus franchisenemer Mike Wu. “Vooral de hoge mate van professionaliteit en het feit dat er niets aan het toeval wordt over gelaten, sprak mij zeer aan”. De ervaren horeca ondernemer Mike Wu zal de vestiging burgerme Zoetermeer samen gaan runnen met zijn partner en een team van intensief opgeleid personeel.         

burgerme Nederland heeft op dit moment getekende intentieverklaringen voor burgerme Amsterdam, Enschede, Amersfoort en Den Bosch. Tevens zijn er vergaande gesprekken gaande voor Tilburg en Purmerend.

burgerme Nederland zoekt op dit moment geschikte franchisenemers met een horeca achtergrond voor Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Eindhoven, Groningen, Breda, Hoofddorp/Nieuw-Vennep, Haarlem en Maastricht.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.