Bufkes opent nieuwe vestiging in Brunssum-Noord

Datum: januari 9, 2019

Vandaag, woensdag 9 januari, opent Bufkes haar 38e vestiging in Brunssum. De kersverse franchisenemers Dimphy en Kenny Lamerichs-Tempels mogen trots zijn op deze mooie en eigentijdse Bufkes vestiging die een mooie aanwinst betekent voor winkelcentrum Brunssum-Noord.

Dimphy en Kenny gaan zich voornamelijk richten op de Bufkes fans uit de directe omgeving, op de nabijgelegen bedrijven en op scholieren en passanten.

Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse Bourgondische Broodjes formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien.

DELEN

Franchiseformule: Bufkes

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.