BrunaTablisto: gratis voor e-books en -magazines

Datum: maart 5, 2013

Franchiseformule Bruna lanceerde deze week de app Tablisto. Met de nieuwe app komt digitaal lezen binnen handbereik. Via de app krijgt de gebruiker toegang tot een platform waar een groot aanbod aan boeken, kranten, en tijdschriften te vinden is. Met Bruna Tablisto is kan de consument ook zonder e-reader alle aankopen digitaal lezen.

Omdat de app zowel een Apple als een Android versie heeft kan iedereen met een tablet of smart phone de app gebruiken. Peter Brouwer, algemeen directeur van Bruna, heeft hoge verwachtingen van de app: “Er is sprake van een revolutie voor het digitaal lezen. Hiermee is er één loket voor Nederlandse boeken en tijdschriften, dat bestond nog niet in Nederland. Dit past helemaal in ons streven om lezen berikbaar te maken voor een zo groot mogelijk groep mensen op een zo’n laagdrempelig mogelijk manier. Niet alleen in onze winkels of thuis op de bank maar ook onderweg of aan het strand.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_5_maart_2013.htm#brunaapp

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.