Bruna Gorinchem beste Tijdschriftenretailer 2012

Datum: december 4, 2012

Bruna Gorinchem is de ‘Betapress Mercur Tijdschriftenretailer van het Jaar 2012’. Deze prestigieuze Mercur is onlangs in Amsterdam tijdens het jaarlijkse Tijdschriftengala uitgereikt aan Bruna ondernemers Henry en Marja Kramer. Hun winkel is door de jury verkozen boven de twee andere genomineerden: Bruna Heerhugowaard en Ako Books & Travel op Schiphol.

Henry Kramer kan zijn geluk over het winnen van de Mercur niet op: “Fantastisch om deze prijs in ontvangst te mogen nemen, een blijk van waardering voor onze inzet en de manier waarop we bezig zijn met onze tijdschriften. Een mooie stimulans om onze (tijdschriften) positie in Gorinchem e.o. verder te versterken”. De vestiging beschikt over een compleet gespecialiseerd tijdschriftenassortiment, dat volgens Bruna’s nieuwe richtlijnen wordt gepresenteerd met de voorkant goed zichtbaar en een duidelijke rubrieksindeling.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_december_2012.htm#brunafranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.