Brandboxx Almere doorstart onder nieuwe naam

Datum: december 11, 2012

Brandboxx Almere, wat onlangs failliet is verklaard, maakt een doorstart onder een nieuwe naam. Chalet Group gaat het gebouw de Dôme exploiteren. Brandboxx Almere is nu dus omgedoopt tot Fashion Dome. De huurovereenkomsten van de aanwezige modemerken zijn overgenomen door de vastgoedeigenaar.

Nadat B&S Modecentrum Almere II, de verhuurder van het pand van Brandboxx in Almere, faillissement aangevraagd had van Brandboxx en moederbedrijf TCN, werd op vrijdag 2 november het inkoop- en informatiecentrum voor detaillisten uit de modebranche failliet verklaard. Zij konden de huur van hun bedrijfsgebouw niet meer opbrengen. 

Brandboxx Almere huurde ruim 35.000 vierkante meter aan beurs- en expositieruimte, verdeeld over twee gebouwen van B&S. In het gebouw worden ruimtes verhuurd aan modemerken. Retailers kunnen vervolgens op deze locatie hun inkopen doen voor de eigen vestigingen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_11_december_2012.htm#brandboxxalmere

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.