Bram Ladage start EK actie

Datum: mei 29, 2012

Bram Ladage heeft een sterke band met Oranje, want sporten en bewust leven staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Wie tot en met 10 juni een bezoekje brengt aan de patatkoning ontvangt daarom een polsbandje met de naam van één van onze helden van het nationale team erop. De Oranjefan die alle 24 topvoetballers om zijn arm bij elkaar heeft gespaard, maakt kans op een reis naar Charkov, met twee toegangskaarten voor de wedstrijd Portugal – Nederland op 17 juni.

Over Bram Ladage
Bram Ladage is een nuchter Rotterdams bedrijf en bakt al meer dan 40 jaar ambachtelijke friet. De formule is van één simpele marktkraam uitgegroeid tot een heuse franchiseonderneming. Bijzonder is dat alleen medewerkers die het zogeheten ‘Ladage hart’ bezitten in aanmerking komen om een filiaal op franchisebasis te openen of voort te zetten. Dit doet Bram Ladage al ruim 20 jaar en daarmee is het een echt ‘familiebedrijf’. De directie bestaat uit Bram, neef Rocco en zoon Wesley Ladage. Samen met 21 franchisenemers hebben ze één passie: “liefde voor een mooie zak patat”. zegt Rocco Ladage. “Ze zijn er trots op om mooie, lekkere en smeuïge patat te maken. Maar”, weet hij ook, “voordat je dit ambacht helemaal in de vingers hebt, ben je zo twee jaar verder.” De formule telt 28 winkels met name in de regio Rotterdam en in de Randstad. De Boterhamexpress, Sapexpress en Ezprezzo zijn ook van de hand van Bram Ladage. De patat van Bram Ladage past, als je het met mate eet, binnen een verantwoord voedingspatroon.

Bram Ladage polsbandjes

Bron: Bram Ladage

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.