Bram Ladage opent 30e vestiging

Datum: juni 12, 2012

Op 14 juni opent de 30e vestiging van Bram Ladage haar deuren in CityPlaza Nieuwegein. Om deze mijlpaal te vieren, deelt Bram Ladage 3 dagen gratis patat uit aan al zijn bezoekers. De nieuwe zaak is de 3e vestiging in de omgeving Utrecht. De franchisenemer van deze vestiging is Barry Herben. Ook 2 andere concepten van Ladage, Boterhamexpress en Ezprezzo, gaan zich vestigen in Cityplaza.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bram-Ladage-opent-30e-vestiging.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.