B&P Accountants en Advies neemt AGAF Accountancy over

Datum: maart 5, 2012

De succesvolle en daardoor snelgroeiende accountants- en adviesorganisatie B&P neemt per 1 maart 2012 AGAF Accountancy uit Den Hoorn over, dit wordt daarmee de zevende kantoorlocatie van B&P. De komende tijd werken beide partijen aan de volledige integratie van AGAF in de B&P organisatie. Een belangrijk onderdeel daarvan is de introductie van het kroonjuweel Zippy bij de cliënten van AGAF. Bovendien kunnen de cliënten van AGAF nu ook profiteren van het totale dienstverleningspakket dat B&P biedt.

Ontwikkeling
B&P (voorheen Bos & Partners) werd opgericht in 2001 door David Bos en groeide in een kleine tien jaar tijd uit tot een succesvolle organisatie met nu ruim 90 medewerkers en kantoren in Amstelveen, Arnhem, Assen, Capelle a/d IJssel, Ede, Scherpenzeel en nu ook in Den Hoorn.

Kroonjuweel Zippy
De accountancy maakt forse veranderingen door. De belangrijkste daarvan is de kanteling naar digitale gegevensverwerking en informatiegestuurd werken. B&P voorziet daarin met haar ‘kroonjuweel’ Zippy en loopt hierdoor voor op andere accountantskantoren.

Zippy is een volledig in eigen beheer ontwikkeld, online managementinformatiesysteem dat op real-time basis financiële en operationele gegevens genereert en verwerkt in overzichtelijke rapportages. Uiterst efficiënt, snel en tijd- en kostenbesparend. Cliënten hebben daardoor op elk gewenst moment inzicht in de financiële en operationele stand van zaken. De professionals van B&P kunnen zich daardoor volledig toeleggen op wat écht belangrijk is voor klanten: full service advisering rond en ondersteuning van de bedrijfsvoering.

Ambitie
De jonge en dynamische dienstverlener in accountancy en advies is ambitieus: B&P wil zich de komende drie jaar ontwikkelen tot een full service accountants- en adviesorganisatie met een landelijke dekking en ruim 200 medewerkers.

Bron: B&P Accountants en Advies

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.