B&P Accountants en Advies en de Belastingdienst tekenen convenant

Datum: mei 22, 2012

De Belastingdienst en B&P Accountants en Advies (voorheen Bos &Partners) hebben 22 mei 2012 een convenant voor horizontaal toezicht getekend. Beide partijen spreken de intentie uit hun onderlinge relatie te baseren op vertrouwen, transparantie en begrip.

Het convenant regelt voorts op hoofdlijnen hoe de samenwerking tussen de Belastingdienst en B&P verloopt. In dat kader zijn afspraken gemaakt over de kwaliteitsborging van kantoorprocessen en –producten, de werkwijze in het aangifteproces, het uit te oefenen toezicht en de wijze van overleg.

Win-win
v.l.n.r. mr. J.G. de Zeeuw (Belastingdienst), mr. R.J. Hoogland (B&P), G.E. Schipper (Belastingdienst) en drs. David Bos AA (B&P)Door afstemming vooraf wordt de rechtszekerheid over fiscale kwesties voor de betrokken cliënten van B&P vergroot. Een win-win situatie voor zowel de Belastingdienst als B&P en hun cliënten omdat zij kunnen vertrouwen op elkaars inzet, kwaliteit en professionaliteit. Door zoveel mogelijk in de actualiteit te werken, hoeven de controles achteraf minder intensief te zijn.

Ontwikkeling
B&P werd opgericht in 2001 door David Bos en groeide in een kleine tien jaar tijd uit tot een succesvolle organisatie met nu ruim 80 medewerkers en kantoren in Amstelveen, Arnhem, Assen, Capelle a/d IJssel, Ede en Scherpenzeel.

Kroonjuweel Zippy
De accountancy maakt forse veranderingen door. De belangrijkste daarvan is de kanteling naar digitale gegevensverwerking en informatiegestuurd werken. B&P voorziet daarin met haar ‘kroonjuweel’ Zippy en loopt hierdoor voor op andere accountantskantoren.

Bron: B&P Accountants & Advies

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.