Boris van der Ham nieuwe voorzitter Nederlandse Franchise Vereniging

Datum: september 28, 2017

Afgelopen dinsdag is tijdens de Algemene Ledenvergadering, onder leiding van het nieuwe bestuur, Boris van der Ham officieel benoemd tot voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV).

Deze benoeming is onderdeel van de nieuwe koers die de vereniging inslaat. Het financieel perspectief van de NFV bij ongewijzigd beleid was niet rooskleurig en voldoende aanleiding voor het bestuur om de vereniging te reorganiseren en opnieuw in te richten.

De opkomst voor een ALV was in jaren niet zo hoog als gisteren. De middag werd geopend door Willem Spierenburg (vicevoorzitter) en hij presenteerde de nieuwe strategie, visie en inrichting van de vereniging. Aansluitend werd ook de volledige rebranding uit de doeken gedaan, waarbij een verandering van de huisstijl niet kon ontbreken. De leden hebben bijna unaniem vóór gestemd op deze plannen en daarmee slaat de verenging vanaf vandaag deze nieuwe koers in onder leiding van Boris van der Ham.

Dit alles zal leiden tot een grote verandering in het creëren van waarde voor bestaande en potentiele leden van de vereniging. De NFV is en blijft de belangenbehartiger van alle aangesloten franchisegevers en een serieuze gesprekspartner voor o.a. de politiek en media. Vanaf januari 2018 voert de NFV al haar activiteiten uit vanuit een nieuwe locatie in Hoevelaken.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.