Boegbeeld Pronto Wonen neemt afscheid van IMG

Datum: januari 15, 2014

De Internationale Meubel Groep heeft de jaarlijkse feestelijke ondernemersdag van Pronto Wonen en Profijt Meubel aangegrepen om op gepaste wijze afscheid te nemen van Egbert Joosten (inzet).  

Joosten nam per 1 januari 2014 afscheid, nadat hij sinds de start van Pronto Wonen verantwoordelijk is geweest voor de inkoop van deze formule. Deze functie heeft hij altijd vervult naast zijn functie van algemeen directeur van Maron, die tevens de formules Pronto Wonen, Profijt Meubel, Superkeukens en Keukendepot voert.

Uit het dankwoord door IMG voorzitter Kruit blijkt dat Joosten met name gemist zal gaan worden vanwege zijn heldere visie, doorzettingsvermogen, ondernemerschap en meubelkennis. “Pronto ontstond begin jaren negentig als een gezamenlijk inkoopverband van enkele meubelondernemers en is uitgegroeid tot een volwaardige franchiseformule die ondernemers een geweldige basis geeft om succesvol te kunnen zijn. Deze ontwikkeling was niet mogelijk geweest zonder de inspirerende rol van Joosten”.Egbert Joosten nam per 1 januari 2014 afscheid van Pronto Wonen

Rob van Drunen, eindverantwoordelijke Profijt Meubel en Pronto Wonen binnen IMG, kijkt ondanks het afscheid van het boegbeeld van de formule met veel vertrouwen naar de toekomst: “Joostens’ visie over de toekomst kende een verdere horizon dan zijn welverdiende pensioendatum. Reeds twee jaar voor zijn pensioen is Joosten begonnen met het overdragen van kennis en contacten maar met name ook verantwoordelijkheden. Hierdoor is de huidige generatie inkopers uitstekend voorbereid op de belangrijke rol die ze innemen in onze organisatie, zij zullen dan ook door gaan op de weg die Joosten is ingeslagen. Dit wil zeggen altijd eerlijk en recht door zee maar geen enkele confrontatie uit de weg gaan om het doel te bereiken!”.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.