Blokker ontvangt Buma NL Award

Datum: oktober 2, 2012

Blokker ontving onlangs de Buma NL Award voor Beste Retailer, meldt RetailNews. De winkelketen krijgt de prijs voor zijn ‘belangrijke bijdrage aan de verkoop van Hollandse muziek’. “Blokker zet in de honderden winkels en online een duidelijk verkoop stimulerende spotlight op het aanbod cd’s en dvd’s van Hollandse artiesten”, aldus Buma Cultuur, de stichting die zich bezighoudt met de promotie en ondersteuning van Hollandse muziek.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Blokker-ontvangt-Buma-NL-Award.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.