Blokker introduceert nieuwe winkelketen

Datum: november 12, 2012

Blokker Holding komt dit jaar nog met de introductie van een nieuwe winkelketen. De nieuwe keten gaat Budg€t heten en krijgt voorlopig 11 filialen. Blokker heeft recentelijk de formule E-plaza teruggetrokken. De holding zal vooral op de plekken waar deze winkel eerder gevestigd was de nieuwe keten introduceren. Het eerste filiaal van E-plaza kan men verwachten in ‘s Hertogenbosch.

Volgens Blokker Holding is Budg€t vergelijkbaar met de Big Bazar winkel, maar dan in kleiner formaat. Dit wil zeggen dat de consumenten keuze hebben uit een zeer breed assortiment. Men moet hierbij denken aan artikelen als huishoudelijke artikelen speelgoed, snoep en andere leuke snuisterijen. Dit natuurlijk allemaal voordelig geprijsd, zoals de naam al doet vermoeden.

Omdat de feestdagen al in het vooruitzicht liggen verwacht Blokker Holding een goede opstart van de verkoop.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#budget

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.