BilancioBudget opent haar eerste franchisevestigingen

Datum: september 23, 2013

BilancioBudget opent deze maand haar eerste franchisevestigingen in Apeldoorn en Zwolle. Randolf Mulderij, BilancioBudget-franchisenemer: “De missie en visie van BilancioBudget past erg bij mij als persoon. Het is een jonge organisatie die nu al beschikt over erg veel kennis en kwaliteit. Kwaliteit leveren is een must in het bewindvoerders vak. BilancioBudget straalt met haar mission statement precies datgene uit waar ik als bewindvoerder voor wil staan om mijn vak op de best mogelijke manier uit te voeren”.

BilancioBudget is een franchiseformule wat zich richt op bewindvoering en budgetbeheer. Een bewindvoerder behartigt de financiële belangen van mensen die daar lichamelijk of geestelijk niet toe in staat zijn. Het mission statement luidt “Begeleiding en ondersteuning bieden bij het rentmeesterschap om balans te creëren in persoonlijke levens”. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.