Bike Totaal opent nieuwe winkels

Datum: januari 24, 2013

Begin januari zijn 2 nieuwe Bike Totaal-winkels geopend. Bike Totaal Peeters in Heythuysen en Bike Totaal George in Oud-Beijerland. George van Zijderveld, eigenaar van Bike Totaal George, vertelt waarom hij voor de samenwerking met Bike Totaal heeft gekozen: “De toegevoegde waarde van Bike Totaal is voor mij eigenlijk het gehele dienstenpakket, zoals automatisering en de huis-aan-huis folders. Als zelfstandig ondernemer alleen overleef je tegenwoordig bijna niet meer. Je moet je aansluiten bij een goede organisatie en daarom hebben wij voor Bike Totaal gekozen.” Naast de hoofdvestiging in Heel, heeft Bike Totaal Peeters op 3 januari de deuren geopend van de nieuwe vestiging in Heythuysen op de Stationsstraat. De winkeloppervlakte in Heythuysen beslaat ruim 500 m².

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bike-Totaal-opent-nieuwe-winkels.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.