Bike Totaal maakt plannen 2013 bekend aan ondernemers

Datum: september 25, 2012

De ondernemers van Bike Totaal werden begin september ontvangen in DierenPark Amersfoort voor de presentatie van de marketingplannen voor 2013. De nieuwe weg die Bike Totaal is ingeslagen in 2012 krijgt in 2013 een vervolg met een onderscheidend communicatieconcept. Maarten de Vos, algemeen directeur van Bike Totaal, presenteerde zijn visie op de huidige marktontwikkelingen en de positie die Bike Totaal daarin inneemt. Daarbij werd ook ingegaan op het verschil dat Bike Totaal op dit moment maakt in de omzetontwikkeling ten opzichte van de branche. Maarten de Vos: “De nieuwe website met webshop en de introductie van het fietspaspoort hebben zeker bijgedragen aan de voorsprong van Bike Totaal op de rest van de markt. Sinds de koppeling met VMSII.NET in april dit jaar, zijn ruim 8.000 fietspaspoorten aan consumenten verstrekt. De resultaten daarvan zijn inmiddels duidelijk zichtbaar. De prijsdruk per verkochte fiets neemt aanzienlijk af en de klant reageert goed op het actief inplannen van de onderhoudsbeurten.” Jeroen Schrijver, commercieel manager, presenteerde vervolgens de marketingplannen voor 2013. Bike Totaal introduceert volgend jaar een nieuwe communicatiestijl. Met dit concept zal Bike Totaal haar producten en dienstverlening op een andere manier onder de aandacht van de klanten gaan brengen.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bike-Totaal-maakt-plannen-2013-bekend-aan-ondernemers.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.