Bijzondere contractverlenging Fortune hot drinks in Oeganda

Datum: juni 13, 2013

Op 2 juni 2013 vierde Fortune regio Wageningen haar tweede lustrum. Op deze datum bestond de vestiging 10 jaar. Op dat moment waren eigenaar van de vestiging Jan Veenbrink en algemeen directeur van Fortune, Ton van der Tang bezig met een reis door Oeganda. Ze bezochten hier, samen met nog vijf Fortune franchiseondernemers het koffieproject dat door Fortune wordt gesponsord.

Fortune hot drinks in Oeganda. Links Jan Veenbrink van Fortune Wageningen, rechts algemeen directeur van Fortune, Ton van der Tang

Tijdens het plukken van de koffiebonen vonden zij een moment om de verlenging van het franchisecontract te ondertekenen. Een unieke ervaring!

Koffieproject Oeganda
Rakai is een van de armste, door Aids geteisterde provincies van Oeganda. Fortune heeft in deze regio in samenwerking met UCCF 200 gezinnen van elk 300 koffieplanten voorzien. Daarnaast ontvingen deze gezinnen scholing en gereedschap om koffiebonen te verbouwen en zo in eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Kijk voor meer informatie op: www.fortune.nl/koffieproject-uganda.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.