BijBoris.nl groeit als accountancy portal

Datum: december 22, 2013

Gratis accountancyportal en inkoopcombinatie BijBoris is medio 2013 gelanceerd en is per einde 2013 gegroeid naar 35 aangesloten partners en ruim 60 kantoren. Doelstelling voor 2014 is om te groeien naar 60 aangesloten partners en 250 kantoren. Deze groei van BijBoris (www.bijboris.nl) wordt vooral bereikt doordat kantoren aangeven dat zij behoefte hebben aan contacten met collega kantoren en hun ervaringen over leveranciers met elkaar willen delen. Een kantoor dat overweegt om te wisselen van leverancier kan namelijk op de accountancyportal bekijken welke andere kantoren reeds diensten afnemen bij deze leverancier en de ervaringen van deze kantoren eerst bekijken. Dit geeft een kantoor een beter beeld van deze leverancier, dan zelf door de leverancier doorgegeven referenten. Accountancy leveranciers willen zich als partner BijBoris aansluiten omdat zij BijBoris zien als een extra verkoopkanaal naar kantoren en een stimulans in de vergroting van hun naamsbekendheid binnen de accountancy.

Partnership

BijBoris is een partnerschap tussen websitebouwer Redkiwi, accountants- en administratiekantoor Finovion en kennispartner XBRL voor Accountants.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.