Beste D.I.O. drogisterij van 2012 gekozen

Datum: oktober 31, 2012

Op 30 oktober heeft FACO-D.I.O. drogisterijen de beste D.I.O. drogisterij van 2012 gekozen. Dit is een jaarlijks terugkerende prijs die D.I.O. uitreikt aan de winnaar die gekozen wordt uit de categorieën ‘Meest commerciële winkel’, ‘Local hero’, ‘Meest klantvriendelijke winkel’, ‘Beste nieuwkomer’ en ‘Beste eigen winkel’. Dit jaar sleepte D.I.O. drogisterij ’t Diep uit Steenwijk de titel ‘Beste D.I.O. van 2012’ in de wacht. Franchisenemers van deze vestiging zijn Marjo en Bert Vis, zij openden 2,5 jaar geleden hun winkel. Marjo en Bert, die ook eigenaar zijn van een C1000 supermarkt in hetzelfde winkelcentrum, runnen de gecombineerde D.I.O. drogisterij met Pour Vous.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Beste-DIO-drogisterij-van-2012-gekozen.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.