Beste D.I.O. drogist van het jaar

Datum: februari 15, 2012

Ieder jaar looft de 170 winkels tellende D.I.O. drogisterij-formule prijzen uit aan haar beste winkels.  Alle winkels worden beoordeeld op een groot scala aan punten door een team van experts van het D.I.O. hoofdkantoor. De prijzen die de ondernemers konden winnen waren onderverdeeld in de categorieën: Beste nieuwkomer, Commercieel winkelbeeld, Local Hero en Klantgerichtheid. Tijdens de verkiezing van de D.I.O. drogist van het jaar hebben vier gelukkige D.I.O. ondernemers een award en een geldprijs ontvangen. Er is nog één categorie die overblijft. Dat is de categorie “Overall winnaar”. Deze prijs is gewonnen door D.I.O. drogisterij Bea van Lagen in Kootwijkerbroek. Bea van Lagen had op alle onderdelen goed gescoord. Daarom kreeg men een extra grote glazen award en een cheque ter waarde van € 1.000,- mee naar huis. Dit bedrag heeft het hele team op 3 en 4 februari besteed aan een ontspannen weekendje in een Beauty & Wellness gelegenheid.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Beste-DIO-drogist-van-het-jaar.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.