Bedrijf achter De Vier Jaargetijden en Papa Beer failliet

Datum: juni 12, 2012

Pacific Franchise Zwolle B.V. is vorige week failliet verklaard, dit meldt De Stentor. Hiermee lijkt er een einde te komen aan het ooit zo veelbelovende imperium van de gebroeders Den Besten. Curator Guide Roest probeert al anderhalf week contact te krijgen met de eigenaren. Bekende horecaformules die de broertjes via franchisenemers in de markt zetten, waren Papa Beer pannenkoekenrestaurants en De Vier Jaargetijden.

Nadat het faillissement van de organisatie was uitgesproken en de curator was benoemd, hebben schuldeisers en curators zich bij hen gemeld. Ook ABN Amro heeft contact gezocht met de curator. De bank heeft aangifte gedaan van de verduistering van ruim 12 miljoen euro door de broers Den Besten. Dat geld werd via Luxemburg weggesluisd met onbekende bestemming.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_juni_2012.htm#vier_jaargetijden

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.