Bea’s Afslankmethode wordt franchiseketen

Datum: juli 31, 2012

Bea’s Afslankmethode is opgericht op 1 augustus 1997. Bea Pols heeft een praktijk in Heerhugowaard en een afslankgroep bij de sportschool in Winkel. Afslanken kan op diverse manieren, zoals persoonlijk, via een groep, workshop of via een thuiscursus. De basis voor Bea’s Afslankmethode zijn haar afslankboeken: ‘Afslanken en persoonlijke groei’ en ‘Kids op dieet’.

Bea Pols: “Veel mensen zien in dat afvallen meer is dan tijdelijk wat minder eten en kiezen voor persoonlijke begeleiding in plaats afvallen uit een boek of met een crashdieet. Dit is natuurlijk een mooie ontwikkeling. Mogelijk speelt het ook een rol dat ik al 15 jaar praktijkervaring heb en weet hoe overgewicht succesvol aan te pakken. Ik heb er reuze veel zin om nieuwe collega’s op te leiden en in te werken en gezamenlijk aan de slag te gaan!”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_31_juli_2012.htm#beaafslank_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.