Bas Blankenaauw nieuwe Manager Fleets bij JAMES

Datum: mei 2, 2012

Vanaf 2 april is Bas Blankenaauw de Manager Fleets van JAMES. In deze functie legt Blankenaauw contact tussen de franchisenemers van de onderhoudsformule en het bedrijfsleven. Het realiseren van landelijke omzetgroei in universeel onderhoud voor de zakelijke markt wordt zijn belangrijkste taak. De focus van Blankenaauw ligt op het versterken van de positie van JAMES bij de grotere fleets.

Bas Blankenaauw: “Ik ga op zoek naar mogelijkheden voor de ondernemers van JAMES bij fleetowners en bedrijven met een wagenpark waar onderhoud nodig is. Op die manier help ik de ondernemers omzetgroei op de zakelijke markt te realiseren. Daarnaast biedt de nieuwe BER-regelgeving veel kansen voor merkonafhankelijke garages. In mijn nieuwe functie ga ik de ondernemers van JAMES helpen om deze kansen te grijpen.” Deze maand openen 7 nieuwe vestigingen van de formule de deuren. De ambitie van JAMES, onderdeel van The Alwaysbemobile Company, is om dit jaar te groeien naar 100 vestigingen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bas-Blankenaauw-nieuwe-Manager-Fleets-bij-JAMES.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.