Bakker Bart lanceert ontbijtactie

Datum: september 4, 2012

Bakker Bart trakteert de komende 2 weken (van 3 september tot en met 16 september), elke dag, de eerste 5 klanten op een gratis Bakker Bart-ontbijt. In maart van dit jaar introduceerde Bakker Bart het Bakker Bart-ontbijt. Een pyjama-actie zorgde er destijds voor dat klanten in pyjama’s naar de winkel gingen en een gratis ontbijt kregen. “We willen nu in de maand september nog meer consumenten laten ervaren dat ons ontbijt écht het lekkerste ontbijt van Nederland is”, aldus een woordvoerder van de formule.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bakker-Bart-lanceert-ontbijtactie.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.