Bakker Bart deelt sneetjes brood uit

Datum: januari 14, 2013

De bakkerijketen Bakker Bart deelt de eerste maand van het nieuwe jaar gratis brood uit. De landelijke broodactie waarbij broodsamples worden uitgedeeld is afgelopen week van start gegaan bij alle Bakker Bart-winkels. “Wij willen nog meer consumenten laten proeven hoe lekker én vers ons brood is, daarom delen wij de hele maand januari gratis sneetjes brood uit”, aldus Bakker Bart. Een speciaal Bakker Bart-sampleteam deelt de broodsamples uit in de Bakker Bart-winkels en in de winkelstraten. In 1977 werd gestart met een eerste vestiging in Nijmegen. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid naar 190 bakkerijen in heel Nederland.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bakker-Bart-deelt-sneetjes-brood-uit.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.