Bakker Bart deelt 2.200.000 sneetjes brood uit

Datum: februari 15, 2012

Bakker Bart gaat de komende weken het land in om Nederland het brood van de formule te laten proeven. In totaal worden 2.200.000 sneetjes brood uitgedeeld. In 1977 opende de eerste Bakker Bart-vestiging in Nijmegen. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid naar 192 bakkerijen in heel Nederland. Op 13 februari is de uitdeelactie gestart die doorgaat tot en met zaterdag 17 maart. “Wij willen nog meer consumenten laten proeven hoe lekker en vers ons brood is”, aldus marketingmanager Tim Toonen. Het promoteam gaat brood uitdelen op straat en in de bakkerijen van Bakker Bart.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bakker-Bart-deelt-2200000-sneetjes-brood-uit.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.