Bakker Bart bestaat 35 jaar

Datum: oktober 2, 2012

De hele maand oktober viert Bakker Bart zijn 35ste verjaardag. Om dat te vieren is Bakker Bart op zoek gegaan naar het lekkerste recept voor zijn verjaardagsvlaai. Via Facebook mochten fans een eigen verjaardagsvlaai insturen. Tot 9 september kon heel Nederland zijn/ haar favoriete recept insturen. Uit deze inzendingen is vervolgens een top 3 samengesteld waarop tot en met 16 september gestemd kon worden.

De inzending van Carien van Nieuwenhoven heeft uiteindelijk de meeste stemmen gekregen en is daarmee de winnaar geworden van de Barts verjaardagsvlaai wedstrijd. Vanaf deze week is deze speciale verjaardagsvlaai verkrijgbaar. Afgelopen zaterdag kreeg Carien haar prijs feestelijk overhandigd: de vlaai in XXXL formaat bij haar Bakker Bart in Beilen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_2_oktober_2012.htm#bakkerbart_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.