Bakker Bart heropent vestiging in Ede

Datum: juni 28, 2021

Utrecht – Bakker Bart heeft op 25 juni zijn winkel aan de Grotestraat 73 in Ede heropend. Met deze volledig vernieuwde en ook verruimde winkel, heeft ondernemer Ronald van Kolthoorn een winkel met daarin veel nieuwe elementen gekregen.  

In de vestiging in het centrum van Ede zijn de leerpunten doorgevoerd vanuit de nieuw geopende Bakker Bart vestigingen Almelo en Enschede-zuid, waar pilots hebben gelopen met het nieuwste Bakker Bart-concept. De allerlaatste inzichten en vernieuwingen zijn in Ede doorgevoerd, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie. Daarnaast zal deze vernieuwde Bakker Bart vestiging een nieuwe look & feel krijgen door een nieuw concept meubilair, wat in samenwerking met de Arend Project & Horeca Inrichters is ontwikkeld. Ook de kledinglijn is in samenwerking met De Waard beroepskleding volledig nieuw ontwikkeld. 

Naast de verkoop in de winkel, zal E-commerce (het bezorgen van online bestellingen) een belangrijk onderdeel van het winkelconcept zijn. 

Ronald van Kolthoorn 

Franchisenemer Ronald van Kolthoorn (1996) startte in september 2019 met zijn winkel in Ede en maakt nu al een volgende grote stap in zijn ondernemerscarrière. Ronald ziet veel potentie in de bakkerij van Bakker Bart aan de Grotestraat 73 in Ede. Van Kolthoorn houdt van bouwen. Niet van huizen, maar van teams en sfeer. Ronald: “Ik zag in 2019 een prachtige winkel op een super locatie die niet volledig uit de verf kwam. Ik heb vooral gezocht naar wat de Edese consument wil; daarop hebben wij het assortiment aangepast en de winkel direct een facelift gegeven’’, legt hij uit. 

Ook op personeelsgebied heeft Ronald zijn eigen visie. “Wij stellen hoge eisen aan onszelf en elkaar en willen iedere maand een doel bereiken. Mensen werken niet alleen voor geld, zij willen leren en gestimuleerd worden, iets bereiken en daar ook wat extra’s voor krijgen. Wij hebben deze magie met elkaar, en dat voelt en ziet de klant ook. De hoge eisen hebben al geleid tot het behalen van een 100% score op hygiëne en voedselveiligheid.  

Ronald zat niet stil en heeft samen met zijn franchisegever de mogelijkheid benut om het naastgelegen pand aan te huren en bij de winkel te trekken. Op deze manier kon de winkel en de zitgelegenheid enorm worden uitgebreid en zijn samen met de franchisegever de allerlaatste inzichten en vernieuwingen van de formule toegevoegd.  

Over Bakker Bart  

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht en onderdeel van Vital Food Group B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack. 

DELEN

Franchiseformule: Bakker Bart

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.