Bakerstreet op formulejacht

Datum: februari 19, 2013

Door de overname van YamYam to Go is Bakerstreet flink bezig om het formulehuis voor to go-concepten te worden. Volgens ceo Henri Froeling sluit dit aan op de koerswijziging die is ingezet.

Henri Froeling: “De toegevoegde waarde van Bakerstreet is het operationeel ondersteunen van to go-formules en deze expertise willen we breder inzetten voor diverse franchise concepten in out-of-home. Ik sluit niet uit dat we snel meer formules aan ons portfolio toevoegen.” Rik van der Vies, ceo van YamYam to Go, is ook tevreden met de overname: “Wij zijn erg enthousiast over de aansluiting van YamYam to Go bij Bakerstreet. Wij werken heel bewust, evenals Bakerstreet, voornamelijk voor grote klanten en zien dat een excellente operationele ondersteuning van de operatie van strategisch belang is om verdere groei mogelijk te maken. Bakerstreet heeft bewezen dit te kunnen, hiermee wordt een sterkere uitgangspositie gecreëerd om meer toegevoegde waarde te leveren voor de huidige franchisenemers en de gezamenlijke ambitie van versnelde groei te realiseren.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_februari_2013.htm#bakerstreet

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.