Bailine Nederland gaat samenwerking aan met Plantina Vitaminen

Datum: augustus 19, 2013

Bailine Nederland gaat per 1 september een samenwerking aan met Plantina Vitaminen. Alle studio’s in Nederland gaan de voedingssupplementen verkopen. Bailine adviseert al jaren haar klanten voedingssupplementen te gebruiken. In Plantina heeft Bailine een uitstekende kwalitatieve partner gevonden. 

Net als Bailine streeft Plantina Vitaminen mensen te helpen bij een goede gezondheid en welzijn. Voedingssupplementen met vitaminen en mineralen spelen hierin een essentiële rol.

Gecombineerd met de simulatorprogramma’s van Bailine en de voedingsadviezen is dit een logische stap. Ellen Vink, eigenaar van Bailine Nederland is erg verheugd met deze samenwerking. “Plantina Vitaminen staat bekend om haar zorgvuldigheid en kwaliteit en dat tegen een juiste prijs”.

Strenge kwaliteitseisen

Bailine professionals zijn al jaren overtuigd van het belang van voedingssupplementen en adviseren om naast een gezonde voeding ook voedingssupplementen te gebruiken. De voedingssupplementen van Plantina zijn ontwikkeld in Nederland door het Ortho Institute. Zij staan borg voor strenge kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat formules bijgesteld worden zodra zich in de wetenschap nieuwe ontwikkelingen voordoen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.