Bagels en Beans gaat intensievere samenwerking aan met LiVar

Datum: juni 25, 2012

Bagels & Beans gaat dit najaar een stapje verder op het gebied van duurzaamheid en pure ingrediënten: naast de LiVar Bourgondische beenham komt vanaf oktober al het varkensvlees van LiVar (Limburgs Varken). “Voor Bagels & Beans is het belangrijk dat het vlees waarmee we de bagels beleggen, afkomstig is van plekken waar de dieren een goed en vreugdevol leven hebben. Zo kwamen we in 2010 terecht bij LiVar”, aldus een woordvoerder van de formule. Bagels & Beans telt momenteel 50 vestigingen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Bagels-en-Beans-gaat-intensievere-samenwerking-aan-met-LiVar.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.